preskoči na sadržaj

Osnovna škola Berek

 > Naslovnica
Vijesti

e-Dnevnik za učenike i roditelje

Autor: Danijel Ojvan, 13. 9. 2016.

Poštovani roditelji i učenici,

u školskoj godini 2016./2017. Osnovna škola Berek započela je korištenjem e-Dnevnik sustava u svim razrednim odjelima. e-Dnevnik u potpunosti zamjenjuje papirnatu razrednu knjigu (Imenik i Dnevnik).

Naputak za učenike                                

e-Dnevnik za učenike je web aplikacija koja omogućava učenicima pregled ocjena, izostanaka i bilježaka koje su učitelji upisali u e-Dnevnik.

Učenici se prijavljuju svojim elektroničkim identitetom (npr. pero.peric@skole.hr) u sustavu AAI@Edu.hr (CARNet korisničko ime i lozinka) na adresi https://ocjene.skole.hr.

Svi učenici koji nemaju podatke za prijavu iste će dobiti od administratora HUSO baze podataka pri školi.

 

Naputak za roditelje

e-Dnevnik za roditelje je web aplikacija kojoj mogu pristupiti roditelji učenika u osnovnoj školi Berek. Putem ove aplikacije roditelju je omogućen uvid u osobne podatkeocjeneizostankebilješkeplanirani raspored pisanih zadaća i ostale podatke o djetetu koje su učitelji i razrednik unijeli u e-Dnevnik. Aplikacija e-Dnevnik za roditelje dostupna je na adresi https://ocjene.skole.hr.

U sustav se roditelji mogu prijaviti isključivo putem sustava e-Građani. Ukoliko želite koristiti e-Dnevnik za roditelje, više informacija kako postati e-Građanin potražite ovdje. Uvid u podatke djeteta moguć je pod uvjetom da je razrednik u e-Dnevniku ispravno evidentirao dodatne podatke o roditeljima.

Uvođenjem e-Dnevnika ostvareni su preduvjeti da elektroničkom poštom dobivate obavijest o izostancima Vašeg djeteta s nastave. Obavijest će biti upućena na Vašu e-mail adresu, dan nakon što je dijete izostalo s nastave. Ukoliko želite primati obavijesti e-mailom na roditeljskom sastanku popunit ćete i potpisati suglasnost o primanju obavijesti o izostanku djeteta.

Opširnije informacije i upute za korištenje e-Dnevnik sustava za učenike i roditelje dostupne su na poveznici:

e-Dnevnik za učenike i roditelje

 

Korisne poveznice:

e-Dnevnik

e-Dnevnik upute za učenike i roditelje

Letak za roditelje

Elektronički identitet za učenike

Sustav e-Građani

 
Tražilica
Likovni kutak
Korisne poveznice
Kalendar
« Studeni 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Oglasna ploča
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola Berek / Berek 73, HR-43232 Berek / os-berek.skole.hr / ured@os-berek.skole.hr
preskoči na navigaciju